Kompanija
Saznajte više!

Poštovane kolege,

U poslednjih 25 godina prešli smo dug put. Nakon intenzivnog razvoja na tržištu, danas sa ponosom možemo reći da je C.C.T.V Centar Master zvanično najveći regionalni distributer sigurnosne opreme, prisutan na tržištima Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Slovenije.

Naša poslovna filozofija se svodi na nekoliko jednostavnih principa.

Naš prvi cilj je steći i zadržati poverenje kupaca. U tom smislu trudimo se da imamo širok izbor opreme i veliki lager. Uz to, obezbeđujemo snažnu i profesionalnu tehničku podršku i servis. I najzad, ali ne najmanje važno, uspevamo da imamo najbolje cene.

Master je svoju reputaciju stekao zahvaljujući hiljadama zadovoljnih korisnika. Poverenje su nam ukazali i vodeći svetski proizvođači: Hikvision, Samsung, Paradox, Geovision, Fujinon, Western Security, Labor Strauss, Global Fire, Dahua...

Servis C.C.T.V Centra Master od samog osnivanja kompanije teži da sve probleme reši brzo i profesionalno i već 25 godina u potpunosti uspeva u tome. Tehnička podrška servisa obučena je da pruži pravovremenu i adekvatnu pomoć u domenu nadzornog sistema, kontrole pristupa, interfonskih sistema, alarmnih sistema i protivpožanih sistema.

Pored toga što obezbeđujemo uputstva, tehničku dokumentaciju i sertifikate za sve sigurnosne sisteme sa kojima radimo, takođe obezbeđujemo podršku u vidu obuke, pomoći pri instalacijama sistema, kao i zadovoljenja drugih potreba naših kupaca.

Naša brošura

Sa velikim zadovoljstvom Vam predstavljamo našu brošuru sa detaljnim informacijama o kompaniji CCTV Centar Master. Srdačno Vas pozivamo da pogledate i upoznate našu kompaniju iz nove perspektive.